vrijdag 16 mei 2014

04-07-2013 …The wedding !

Independence Day ! Niet geheel toevallig hebben we dus gekozen voor deze datum. The 4th of July. We hebben afgesproken om half vijf bij ons thuis en als iedereen aanwezig is, rijden we samen naar het gemeentehuis. Daar staan enkele vriendinnen van Evy ons op te wachten.
In het gemeentehuis neemt iedereen plaats op de voorziene stoelen en dan kan de korte plechtigheid beginnen. Nadat we allebei volmondig JA hebben gezegd moeten er nog wat handtekeningen gezet worden door ons en door de getuigen. En dan krijgen we nog een drankje aangeboden van de stad, wordt er nog wat nagepraat en krijgen we ook nog bezoek van tantes en nonkels. De bloemen, cadeautjes en kaartjes (ondanks dat we gezegd hadden dat we niets wilden) leggen we in de auto en dan rijden we door naar ‘De Clee’ waar we met de ouders en de getuigen een hapje gaan eten. Iedereen kiest op de kaart waar hij zin in heeft en een paar uur later zijn alle buikjes gevuld.
En zo is onze trouwdag alweer om en is de eerste stap in het emigratieproces gezet.
De volgende is alle papieren invullen die ze nodig hebben in Kentucky om het proces in gang te zetten. Dat wordt dus de komende weken van alles bij elkaar zoeken.

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Mogen jullie een lang en gelukkig leven samen hebben! PS : er gaan vast nog enkele posts van mij komen...volg jullie avontuur, lijkt een spannend boek :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, zie nu pas dat mijn naam niet wordt weergegeven...aangenaam, ik ben Diane. OP 4th of July waren mijn zoon en ik in Los Angeles ;-)...wij wonen niet in USA, maar wat niet is, kan nog komen :-D

    BeantwoordenVerwijderen