dinsdag 19 juli 2016

18-07-2016 ... Pool (II), Vegas Baby en bezoek


Howdy,
in de maand juni is het relatief kalm geweest en was er dus niet al te veel te melden, behalve dat het heet en droog was, op een paar dagen monsoon na, wat bijzonder vroeg was. Normaal begint de monsoon rond halverwege juli. s' Morgens ziet het er dan zo uit


Ook de airco in men raket was kapot en als het over de 40gr is is da geen pretje. Dat ziet er dan als volgt uit als ge van werken komt (ma wel het bewijs da ik menne gordel draag he)


We probeerden ook de Belgen te volgen op het EK en op matchdagen wilde dat zeggen dat we geen FB konden openen anders wisten we de score al. Dus keken wij 's avonds naar de match, nog volledig in de waan over de uitslag. Helaas hebben ze het tegen Wales helemaal weg gegooid, 1-0 voorkomen en dan de match zo uit handen geven foei foei foei.


Maar begin juli werd het weer wat leuker. We hadden namelijk voor de 4de juli een weekendje Las Vegas voorzien, en het weekend erna zouden we bezoek krijgen uit België. Debbie en Wouter en hun twee charels hebben een lichte verslaving te pakken qua Amerika reizen en dus zijn ze voor de tweede keer op rondreis in Amerika, en brachten een bezoekje aan Tucson.
Maar eerst dus het tweede gedeelte van de pool. Bij het vorige verslag konden we er nog net niet in wegens producten die zen werk nog moesten doen. Wel, inmiddels gaan we bijna dagelijks in de pool. Het zwemseizoen is nu echt begonnen sinds juni en het water is heerlijk dezer dagen.
We hadden rondom de pool nog heel wat werk en op een dag ergens in juni hebben we 18 ton steentjes laten komen en heb ik op een zaterdag een bobcat gehuurd om deze op zen plaatst te krijgen, dat wil zeggen rond het zwembad en binnen de muren en de omheining. Altijd leuk om te spelen met zo'n ding.Ik had het op zaterdag niet gedaan gekregen en dus zondag voormiddag nog verder gewerkt. In de namiddag zouden Tony en Lisa komen zwemmen, en ineens stond hij hier al in de voormiddag, met zenne gritsel en zen schup. Kwamen ze wat eerder om nog te helpen de laatste steentjes te leggen. Leuk want het was het weekend van het record. De derde heetste dag ooit in Tucson, met 117F, zo'n dikke 47 graden. Na een 2tal uurtjes waren we klaar en sprong Tony, lopend vanuit de garage waar hij zich had omgekleed, als 'first naked guest in the pool'. Altijd in voor een grap, onze Tony. De ganse dag in de pool gezeten en daarna een dikke BBQ. Wel lekker verbrand.

We hadden ook wat palmbomen en struikjes besteld om het geheel wat in te kleden. Ik kan u vertellen dat gaatjes graven voor die heren geen pretje is als het +100F is. Ondanks dat we meestal vroeg of laat op de dag bezig waren, blijft het geen prettig klusje. De grond is hier keihard en vol stenen dus het is eerst met de piosch (http://www.wikiwand.com/lb/Piosch) woelen en dan schuppen maar.


Maar het uiteindelijke resultaat is wel mooi, ale da vinden wij toch. veel mensen hier stouwen hun hof vol maar wij willen niet te veel planten want die moeten ook allemaal water krijgen, en we willen ook onze uitzichten niet verliezen die we nu hebben. Enfin, de steentjes liggen en de meeste planten zijn geplant. Ik moet enkel nog een plekje voor een struik zoeken en nog een bak maken voor een tweede palmboom. Ik had eerst eentje gemaakt om te kijken hoe het staat, en we gaan er nog zo eentje maken voor de laatste palmboom die nu nog in zen pot staat.

Menne zelf gemaakte pot (foto gepikt van Debbie &Wouter)
Palmboompjes (foto ook gepikt van D&W)
Maar we genieten dus van de pool, en het lekkere weer.
Begin juli dus een weekendje Las Vegas gepland. We hadden via het MyVegas spel weer enkele leuke dingen gratis, waaronder een nacht in The Mirage. Zaterdag staan we heel vroeg op en vertrekken we rond half 5 richting Las Vegas. Het is nonstop zo'n dikke 6 uur rijden, maar ik doe dat heel graag dus geen enkel probleem. Om half elf rijden we over de strip en draaien we de self parking op van Paris, het hotel waar we 1 nacht verblijven. De komende twee nachten spenderen we dus in The Mirage.
Veel is er niet te melden over Las Vegas, het blijft een geweldige (vakantie) stad voor ons. Wij doen niks anders dan rondwandelen in de hotels, veel te veel eten, een beetje gokken, een beetje drinken en een beetje shoppen. Dat laatste vind ik zelfs fijn, zolang dat beetje er voor staat. Als dat te lang duurt ...
Maar we hebben ons weer goed geamuseerd. Hier toch wat foto's van de strip en andere dingen in Las Vegas.


pannenkoeken van 35$, ma ze hebben wel gesmaakt !!

Zwembad van Paris


seezaar ze paleis
De tuin in de Bellagio was weer heel mooi, thema was underwater, met een oa aquarium gebouwd door Brett en Wayde, van tanked op Discovery Channel. En een schelp die elke 7 minuten open ging om zen parel te laten zien

Verder nieuw op de strip is The Park. Stelt op zich niet zo veel voor qua grote maar is wel mooi gemaakt en leuk om even door te wandelen.


De rechtse zijn die van mij, de linkse die van Evy :) 
Pool van The Mirage
Vanuit onze kamer
mini 4th of July parade We gingen dankzij MyVegas ook gratis naar de show Kà van Cirque du Soleil. Daar was maar 1 woord voor : Geweldig spectaculair. Ok dat zijn er twee. Maar wat een ongelooflijke mooie show. Wij hadden nooit eerder een CdS show gezien en waren dus danig onder de indruk. Echt een aanrader. Spijtig dat er geen foto's gemaakt mochten worden tijdens de show, maar wel begrijpelijk.
Ook hadden we dankzij MyVegas een gratis breakfast buffet bij Cravings in The Mirage. Lekker veel gegeten zodat we geen lunch meer nodig hadden.Nadien nog even naar de pool geweest en rond een uur of half 4 in de namiddag vertrokken we weer richting Tucson waar we om half tien aankwamen en weer meteen naar bed gingen want de volgende dag was het werkskes doen voor ons allebei.
Drie daagjes werken vliegt om en op vrijdag kwamen Debbie en Wouter al aan in Tucson. Ze zijn meteen tot bij ons thuis gereden, en hebben hun een rondleiding gegeven en zijn dan samen in de longhorn steakhouse gaan eten.  Bij hun sloeg de jetlag al snel toe en dus hebben we het niet te laat gemaakt, maar op zondag hebben we opnieuw afgesproken.
Die zondag komen ze rond een uur of 2 tot bij ons, de mannen drinken een pintje (corona) en al snel zitten we allemaal in het water, en Emiel en Bram  amuseren zich in het zwembad. En wij ook. Het water is nog verkoelend genoeg. We gooien de BBQ en houden een echte Belgische BBQ, met kippensates, steak en spek. We eten binnen want er zijn vandaag veel vliegen buiten, iets waar we anders maar weinig last van hebben. Nadien eten we nog ene lekkere chocomouse, die Debbie had klaar gemaakt in onze keuken. Rond een uur of acht is het tijd om afscheid te nemen en gaan ze terug naar hun hotel en wij gaan ook al vrij snel slapen. Zo een ganse dag in de zon zuigt precies de energie goed uit uw lichaam. Maar we hebben genoten van hun bezoek!
Ik had geen foto's genomen maar heb die van Debbie doorgestuurd gekregen dus copyright D&W ;)Gisteren zijn we nog eens naar de film geweest, dat leek al eeuwen geleden. We hadden met Kerstmis de trailer te zien gekregen bij Cortney van The Secret Life of Pets. Die was hilarisch dus wouden we die film wel zien.


En hij was ook leuk al zitten de beste stukken al in de trailer, maar we hebben toch goed kunnen lachen. Nog 11 daagjes slapen en dan komt eindelijk Jason Bourne uit, 1 van men favorieten filmseries !! Daar kijk ik geweldig naar uit.Daarna nog wat inkopen doen en een burgerke eten bij den In-N-Out


Op het werk gaat het voor ons beiden nog altijd goed. Wij kregen nog Pizza vorige week omdat we het zo goed doen in de veiligheid. Al heel lang geen accidenten meer gehad dus wou de leiding ons belonen met gratis lunch. Maar verder loopt alles nog op rolletjes op het werk.


En nog wat random foto's

af en toe een spinnetje tegenkomen 
Als je het licht van de pool 's nachts aan laat kan je 's morgens scheppen
een mini slangetje (ofzoiets)


Nu wordt het even rustiger en dan kunnen we weer stilaan aftellen naar begin september, dan krijgen we familie bezoek uit België, we kijken er al naar uit!

See ya2 opmerkingen:

 1. Amai dat is weer een heel verslag om te lezen, fijn! Helaas ook warme groetjes uit België, geen temperaturen voor hier die we de afgelopen dagen hebben gehad, maar daar zal het zeker wel te doen zijn met zo'n zwembad. Ik blijf genieten van jullie verslagen van 'het leven zoals het is aan de overkant van de grote Oceaan'.
  Ook even melden dat Evy prachtige nagels heeft op de foto's Las Vegas. En ja, dat slangetje (hmhm) op de voorlaatste foto doet me weer ontzettend huiveren, jakkes!
  Groetjes uit België
  Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. iiiie, ja, slangen en spinnen...niet aan mij besteed!
  Sorry, was zo onder de indruk dat ik niet eerst... Leuke post kon schrijven.
  Dus, leuke post...behalve over spinnen en slangen bah'kes

  BeantwoordenVerwijderen