maandag 20 februari 2017

19-02-1017 ... Promotion and Super Bowl


Het begint eentonig te worden, maar we moeten het alweer over promotie hebben. Nadat Macy's besloot om open te blijven, worden er altijd wat wijzigingen doorgevoerd in de structuur. Dat gaat meestal zo en dat was nu nie anders. De budgetten waren eind januari bekend en dus werden er enkele wijzigingen doorgebracht en dus ook enkele jobs die vrijkomen en/of gecreƫerd worden.
Zo was er een positie voor een "floor lead", en er werd Evy gezegd dat ze er op moest solliciteren. En dan weet je al genoeg natuurlijk. Nadat ze in de kerstperiode seasonal manager was geweest, had ze na nieuwjaar terug haar oude job opgepakt (Shop Captain) maar inmiddels heeft ze de sollicitatie al achter de rug en oh big surprise ! ze heeft de job gekregen en is verleden week gestart ermee.
Ze heeft nu haar eigen hoekje in een bureau met haar manager.


Ze behoort nu tot de 'executives' al is dat nog maar een eerste level (van de 3) en ze is ook nog steeds hourly. De managers (level 3) zijn salary. Maar ze heeft wel een leuke opslag gekregen. Toch al heel wat bereikt op die 2 jaar en een paar maanden.
We zijn haar promotie gaan vieren bij PF changs, de dure panda zeg maar. En duur was het, maar gelukkig had Evy een gift card gevonden waarop 50$ stond om te spenderen. Daar kwamen we lang niet mee toe maar we moesten in ieder geval niet de volle pot betalen. Maar we hadden dan ook voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Wel superlekker !

Ikzelf ben ook nog steeds druk bezig met wekelijks een pak tripjes naar Casa Grande want dat project is nog steeds niet helemaal afgesloten. Hopelijk gebeurt dat wel de komende weken.
Mijn andere project was netjes op tijd klaar en nu zijn de engineers het aan het programmeren en binnen een paar weken zullen de zuigertjes en liftjes en andere stationnetjes dan allemaal wat bewegen. Altijd leuk om te zien.
Onze werkvloer staat bomvol machines. De meeste zijn al gebouwt maar zijn ze nog aan het programmeren. Al staan er ook nog wel enkele op de wachtlijst om mee te starten.
De voorspellingen zijn erg goed voor dit jaar voor het bedrijf dus ze zoeken nog steeds mensen bij, zowel op de vloer als in de bureau's.Voor de rest is er eigenlijk bijzonder weinig te melden, buiten dat de super bowl ook gepasseerd is. Dat is altijd een groot spektakel en het sport evenement van het jaar. Het duurt verscheidene uren en er is veel reclame te zien tussen het football door. Evy werkt maar kan op het laatste toch nog een stuk meepikken en we eten zoals echte amerikanen chicken wings.  Half time optreden was dit jaar van Lady Gaga. Niet meteen mijn favorieten artieste.In de garage heb ik wat getommelt om de rekken wat beter af te sluiten, en heb er deuren aan gezet maar ben niet heel tevreden van het resultaat maar tzal toch moeten dienen.

Voor:
Na:


Ook nog een vreed accident gehad, toen ik de steentjes naar binnen reed met de kruiwagen!!


Ben maar meteen ene nieuwe gaan kopen. Toen ik de foto naar broer Patrick stuurde van menne dubbelasser hebben ze hem recht moeten helpen. Hij lag op de grond van het lachen en met tranen over zen wangen. Ma ik ben wel content want da spel marcheert braa goed.


Ook nog wa extra lampjes opgehangen naast het huis. Die zijn er leuk uit dus misschien halen we er nog enkele bij want ze waren niet overdreven duur en zijn op zonne energie.


Gisteren zijn we een grote paraplu voor op het terras gaan bestellen, zo zijn we voorbereid op de komende zomer en hebben we een beetje lommer naast de pool. We moeten wel 6 weken wachten want hij wordt op bestelling gemaakt. Nadien zijn we verder gereden naar Tubac om samen met Tom en Carolyn te lunchen. Het was weer leuk bijpraten en het eten was ook erg lekker. We zouden nog naar Tubac zelf gaan maar het weer was slecht (jaja twee dagen regen gehad van een storm depressie) en dus zijn we gewoon naar huis gereden en een filmpje gehuurd.

En nog wa random stuff


af en toe eens gek doen
het wordt warmer, de beestjes komen uit
Popeyes ! Way better than KFC

eindelijk klaar om op te hangen
dikke 5th wheeler

Da is het zo wa voor deze update
See ya1 opmerking:

  1. De Limburgse eer wordt daar weer goed hoog gehouden! Dikke proficiat, Evy!!!

    BeantwoordenVerwijderen