vrijdag 16 mei 2014


26-09-2013 … Hola, que tal ? Spaanse les

Eigenlijk wilden we Engelse les gaan volgen via de avondschool, maar na ons gesprek met Bart en Ineke hebben we beslist om niet Engels maar Spaans te gaan leren, niet alleen de derde wereldtaal, maar ook de tweede officiële taal in Amerika. Zeker omdat Phoenix op het lijstje staat, denken we dat Spaans wel eens meer zou kunnen opleveren dan wat extra Engels, wat we eigenlijk toch al vrij goed spreken. Op 26 september is de eerste les bij Syntra in Genk en we hebben ons goed geamuseerd. Het is nu aan ons om ook thuis voldoende te oefenen, want anders zal het moeilijk worden om te kunnen volgen in de komende lessen.
Makkelijk zal het niet worden maar we zijn wel gemotiveerd! Zelfs als het emigreren niet zou doorgaan, is dit niet weggegooid want we wilden eigenlijk al jaren Spaans gaan volgen om een eventuele reis naar Peru te ondernemen. Maar die lessen zijn er nooit van gekomen, tot nu dus.
Er zijn tot 7 niveaus, en met de tijd die wij nog hebben kunnen we 2, maximum 3 niveaus volgen. Hopelijk is dat voldoende om er ons voordeel mee te doen na de emigratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten