woensdag 4 juni 2014

02-06-2014 ... Dag 16: Las Vegas

Zoals gewoonlijk in Las Vegas duurt het wat langer eer mijn verslagen volgen wegens een ander ritme hier. Ook de foto's zullen wellicht later pas volgen. Vaak doen we hier toch dezelfde dingen als voorgaande jaren dus veel nieuw zal er niet te lezen zijn.


Na onze eerste avond Las Vegas zijn we vrij vroeg wakker.We lummelen wat op de kamer en gaan wat later onze buffetpassen activeren, want we hebben via het MyVegas spel op Facebook ook 2 buffetten gewonnen, één in de Aria voor diner en één in de Bellagio voor ontbijt of lunch vrij te kiezen. Telkens gratis voor 2 personen. Alles wat we moeten doen is met de code die we in een email gekregen hebben naar de Mlife balie gaan en het buffet op onze nieuwe Mlife pasje laten zetten. Makkie.
Wat later halen we de auto op in de selfparking garage en rijden naar de Las Vegas Premium Outlet Store in het noorden van de stad. Ze zijn hier vollop aan het bijbouwen en ook de garage is nieuw. We parkeren en wandelen dan naar de open winkelstraatjes. Het is in het begin nog vrij kalm maar we zijn vroeg dus wat later wordt het toch drukker.
 


Volgens Evy heb ik heel wat spullen nodig, volgens mij niet, maja ... ik wou alleen ne nieuwe zonnebril. Ma Evy zegt dat ik echt wel een nieuwe jeansbroek nodig heb, wa T-shirts, schoenen, korte broeken en uiteraard heeft ze zelf ook teen en tander nodig haha. Hare oude reiskoffer is ook aan vervanging toe, de oude is echt ambetant om achter u aan te trekken, wankelt constant en slaat om of tegen uw hielen. Toevallig is er een winkel die koffers verkoopt wat gaat sluiten en dus staan de laatste koffers tegen hele scherpe prijzen te koop. We krijgen 60% korting en Evy kiest er een blauwe uit. Al onze eerder gekochte spullen gaan in de nieuwe koffer en we brengen hem naar de auto. We halen eerst even een frozen smoothie en wandelen weer verder en kopen nog wat spullen, veel te veel eigenlijk als we later weer in het hotel komen en alles op het bed uitstallen.


We hebben een halve dag aan dat shoppen gespendeerd, nu ben ik der weer vanaf voor een half jaar hoop ik. We frissen ons op en gaan dan wat later naar het buffet. Onze pas werkt goed en we mogen plaats nemen en dan is het smullen zoveel je wil. Er is keuze genoeg voor iedereen, seafood, pizza, allerlei pasta's, broodjes, salades, chinees, enz enz ... Achteraf is er ruime keuze voor dessert.

Wij aten nog nooit sushi dus dit is de ideale manier om het eens te proberen, en het smaakt ons goed. Nadien een slaatje en een broodje en vervolgens vlees met patatten of puree en groenten. Evy proeft ook nog wat pasta met scampi. Nadien nog een dessertje en dan zitten we bomvol. We wandelen wat rond op de strip, niet te ver, maar toch tot aan het nieuwe reuzenrad. Hier is er een nieuwe zijstraat aangemaakt die erg gezellig is met verschillende terrasjes en restaurantjes en bars, erg leuk gemaakt.
Hier drinken we op een terrasje een lekkere coctail. We wandelen wat later tot onder het reuzerad maar erin gaan we niet, met 35$ PP vinden we dit toch wel erg duur om even in te zitten. Dus wandelen we weer zuidwaarts over de strip, door de Planet Hollywood waar we even de roulette spelen maar niks winnen, en dan nog verder zuidwaartser naar de M&M store, de MGM waar we even kijken naar hoe ze staan aan te schuiven om een club binnen te gaan, toch wel heel apart hoe dat in zijn werk gaat. We wandelen via de andere zijde van de straat terug naar ons hotel en gaan dan slapen.
Lopen over de strip duurt lang en is vermoeiend !

See ya
B&E

1 opmerking:

  1. Jullie weten precies wel erg goed waar je lekkers kan eten en leuke dingen kopen hé! Goed van jullie! Spijtig van de roulette :-/ had mooi geweest

    BeantwoordenVerwijderen