woensdag 4 juni 2014

03-06-2014 ... Dag 17: Las Vegas


We hebben geen wekker gezet maar zijn toch vrij vroeg wakker, om kwart na acht. We internetten even en gaan wat later naar de pool. Het is nu nog rustig en niet te warm/heet. We installeren ons en we zwemmen ook even maar even later brand de zon al behoorlijk fel.
Ik hou het niet te lang uit en ga alvast naar de kamer terug, Evy volgt even later. We hebben niet ontbeten en gaan dan ook snel naar de Denny's tegenover ons hotel, nuja schuin tegenover en dat is nog een kwartier wandelen.


We bestellen een broodje wat weer lekker smaakt en gaan dan even terug naar ons hotel en spelen even op de roulette. Evy haar chips gaan er iets sneller door dan de mijne. Ik maak even winst en als ik terug op mijn startbedrag kom, cash ik in en met die chips spelen we morgen ofzo nog even verder.
We hebben ook een leuk praatje met Jeremy, onze croupier. Vroeg op de dag zit je vaak alleen aan een tafel en dan zijn zulke praatjes altijd leuk. Als het drukker is wordt dat veel minder gedaan.
We wandelen naar de Miracle Mile in de Planet Hollywood, altijd erg mooi daarbinnen en we drinken een coctail buiten op een terrasje aan de strip. We gaan ons daarna weer even opfrissen en wandelen dan richting noord van de strip. Vanavond besluiten we om te gaan eten in de stripburger. En we gaan te voet, dus we vertrekken op tijd want het is en behoorlijk eind wandelen.


 
 
 
In de Fashion Mall gaan we ook nog even binnen en ik vind eindelijk een T-shirt van Johnny Cash in mijn maat. Op de hoek van de mall gaan we dus naar de stripburger en ook dat smaakt weer zoals we het gewend zijn, erg lekker. We waren hier al twee keer eerder.Na het avondeten wandelen we via de Wynn, waar de versieringen weer prachtig ogen, naar de Palazzo en The Venetian en zo terug naar het Citycenter, waar ons hotel zich bevind.
Op de kamer douchen we en dan gaan we weer terug de strip op om wat te drinken en doen dat op de plek waar we namiddag ook al zaten. We drinken er een coctail en bestellen ook wat nachos met salsa saus en guacamole en genieten van het uitzicht en de mensen die zich over de strip begeven.
Zoals eerder gezegd, veel meer dan over de strip strompelen en eten en drinken doen we hier niet. Maar we genieten we van deze dagen, zo lekker niets doen en wat rondlopen en niet met de tijd rekening moeten houden, heerlijk.

Morgen nog zo'n dagje, onze laatste alweer van de vakantie.

See ya
B&E

Geen opmerkingen:

Een reactie posten