donderdag 28 augustus 2014

28-08-2014 ... Garage Sale !


Het opruimen gaat verder. Om alles vrij snel kwijt te geraken gaan we een Garage Sale houden.
Alle kasten worden binnenstebuiten gedraaid om alles gesorteerd te krijgen. De dingen die mee gaan worden apart gehouden en de rest wordt in bananendozen gezet, nadat we er een prijsje op plakken en van sommige dingen een foto nemen. Die foto's plaatsen we samen met een oproep op Facebook en dat mist zijn effect niet !
Meteen krijgen we van alle kanten vragen hoeveel we voor dit of dat vragen. Veel dingen worden dus al vooraf verkocht of gereserveerd. Het principe is, first-come first-served.
Wie eerst is is eerst. Toch hebben we nog genoeg spullen over om er zaterdag een hopelijk leuke dag van te maken met hopelijk ook heel wat bezoekers en kopers. Maar ook wie niet echt op zoek is naar iets mag gerust langskomen voor de gezelligheid en het gezelschap. Voor wie de eventuele buien als excuus wil gebruiken komt van een kale reis thuis want we zullen een tentje plaatsen en ook de carport doet dienst als tijdelijke pop-up store.
Dus bij deze is ook iedereen uitgenodigd die wil langskomen aanstaande zaterdag.
Voor de zekerheid nog even onze zelfgemaakte flyer delen :
Er worden verschillende dingen aangeboden, klein meubilair, electro, kleren, schoenen, handtassen, decoratie en allerlei andere kleine artikelen. Alles is nog in goede staat.
Iedereen is dus welkom, hopelijk tot zaterdag !Geen opmerkingen:

Een reactie posten