woensdag 6 augustus 2014

31-07-2014 … Sold!!! en poezen deel II
 

Het is nu officieel. Ons huis is definitief verkocht. Woensdag 30-07 werden we om zes uur bij de notaris verwacht om alles te overlopen en om de akte te ondertekenen. Alles samen nam dat iets meer dan een uur in beslag. Op het laatste zei de notaris dat het precies toch met een beetje spijt in het hart was, en dat las ze precies goed van mijn gezicht af. Toch wel een beetje een krop in de keel op dat moment. Maar goed, we wisten dat dat even een moeilijk moment ging worden. Omdat we er om zes uur moesten zijn en we net na het werk meteen moesten vertrekken, moesten we nog eten en sloegen we het aanbod voor een drankje door de nieuwe eigenaars af, maar zeiden wel dat ze de fles koud moesten laten staan. Binnenkort moeten we toch nog iets afspreken om alles te overlopen en ook zij willen al enkele dingen laten opmeten door buitenfirma’s , zoals gordijnen. Dus spreken we later nog wel eens af. Dus rijden we via Borgloon naar huis waar we iets uithalen om te eten.


Verder nog nieuws over onze poezen ! Drie dagen na mijn vorige post op de blog kwamen mijn ouders langs bij ons thuis en na wat over andere dingen gepraat te hebben, zei mijn papa plots dat zij twee dagen gepraat hadden, en alle voor en nadelen op een rijtje gezet hadden. En daaruit was gekomen dat zij graag voor onze poezen willen zorgen zodat ze hier in België kunnen genieten van hun oude dag. Verrast als we waren vroegen we toch wat bedenktijd, want het we hadden eindelijk beslist om ze mee te nemen en dan doet het vreemd om plots die beslissing terug om te draaien. Maar na een paar dagen waren we het er eigenlijk over eens dat dit voorstel precies was wat we voordien in gedachten hadden. Eigenlijk is het ideaal, ze zijn bij iemand wat we goed kennen, zijn er zeker van dat ze als broertjes samen blijven en niet buiten kunnen (opletten met de deuren papa !! :p) en dat ze goed verzorgt zullen worden én we kunnen ze nog zien als we eens skypen !!

Vandaar dat we aan de ouders meedelen dat we de poezen bij hen willen onderbrengen. Papa en ik zullen ook een kattenren bouwen, zodat ze ook daar tot buiten kunnen gaan zonder weg te lopen. Dat zal de komende weken wel in gang schieten. Uiteraard zullen er mensen zijn die vragen waarom we ze niet meenemen, en geloof ons, het zal niet gemakkelijk zijn om ze achter te laten want het zijn toch wel onze kindjes, maar wij vinden dit voor onze poezen gewoon de allerbeste oplossing. Als er maar enige twijfel bestond, namen we ze zeker mee.
Nu zijn we dus volle bak op zoek naar tickets en een huurhuis/appartement, genoeg werk nog wat ligt te wachten. Mijn eigen werk moet ik zeer binnenkort opzeggen, dus er komen wel enkele updates aan in de nabije toekomst.Geen opmerkingen:

Een reactie posten